O nouă întâlnire între generațiiO nouă întâlnire între generații

Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei (CESF) în parteneriat cu Asociația Veteranilor și Pensionarilor al Poliției de Frontieră au organizat astăzi, 6 aprilie 2022, o întâlnire între elevele anului I și II de studii cu locotenent – colonel în rezervă Lilia Butnaru.

Multe lucruri interesante și utile a istorisit colega noastră, fiind una din angajatele care a stat la baza fondării instituției de învățământ ce pregătește exclusiv polițiști de frontieră.

Profund impresionante au rămas și elevele CESF, fiindcă în fața lor a fost un exemplu de profesionalism și dedicație pentru serviciu bine îndeplinit. Este de apreciat creșterea doamnei Butnaru în carieră, ajungând în funcții cheie în instituția care pregătește specialiști de înaltă calificare în domeniul Securității Frontierei.

În alocuțiunea sa, Lilia Butnaru a încurajat tinerele în alegerea lor și le-a îndemnat să-și urmeze visul cu încredere.Întâlnirea de astăzi este o dovadă a respectului față de generația care a pus baza solidă a tărâmului structurii de frontieră și a instruirii în domeniul frontalier al Republicii Moldova.

Recunoștință generației de ieri pentru susținerea generației de mâine!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.