CESF în vizorul autorităților!CESF în vizorul autorităților!

La 21 decembrie, Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei a fost vizitat de reprezentanții Administrației Publice Centrale: ministrul Afacerilor Interne Ana Revenco, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi, șeful oficiului teritorial al Cancelariei de Stat Andrei Grițco, deputatul originar din Ungheni Andrian Cheptonar, precum și alți oaspeți de onoare.

Interesul manifestat pentru instituție, nu este întâmplător, or doamna ministră înțelege și recunoaște că tânăra generație educată și instruită în Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei, este fața și prima imagine a țării pentru toți cei care vizitează Republica Moldova.

Asigurarea transparenței, a fost garantată prin prezența la această întrevedere a 35 elevi, care au reușit să-și dedice timpul liber dintre activitățile planificate la stagiu și s-au prezentat la instituție pentru câteva ore.

Dialogul a fost relaxat, iar participanții s-au arătat satisfăcuți de oportunitatea unei întrevederi deschise, de posibilitatea palpării pe viu a subiectelor de interes comun.

De la sălile de instruire și sport până la cămin și cantină, toate au fost în vizorul oaspeților pe parcursul a două ore, inclusiv a fost apreciată calitatea hranei și delegația nu s-a sinchisit să ia prânzul alături de elevi.

În final, oaspeții au mulțumit administrației pentru munca depusă și și-au exprimat convingerea în continuarea dialogului productiv pe termen lung.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.